Min kamera-Mitt lyckopiller

Gott och blandat, tankar stora som små

En "skön" vinterkväll i Halmstad

Nu har kylan hållt sitt grepp om oss ett tag. Även vi på kusten har fått mycket snö, sol och rejäl kyla. ner mot 15 minus hör till ovanligheterna här. Fredag, var åter på jobb efter all go jul och nyårsledighet. Slutade tidigt, solen sken, gnistrande snö och vindstilla?????det var ju inte det man är van vid här. Tog en sväng ner till min kära Trönningestrand, där finns alltid något fint motiv att fota, och man vet aldrig, kanske man träffar på någon trevlig person som också gillar att fota. Idag träffade jag Magnus Persson som kom pulsande i snön med kamera och stativ. Tänk att vi stod och pratade tills solen gick ner, UTAN att frysa, det var totalt vindstilla, en liten märklig känsla trots kylan.Men så fort solen stack ner näsan bakom horisonten då märkte vi hur väldigt kallt det blev plötsligt.  När jag var vid bilen på väg hem så kom även Peter Samuelsson som också pulsat i snön och tagit vara på denna fina dag. Trevligt möte  då vi inte tidigare setts. Så vi är några som gillar Trönningestranden.

Solen stod lågt och kastade fina skuggor i snön

Det var lite livat idag trots kylan

Nåja jag hade kunnat stanna länge och hittat många fina motiv, men lite kallt om nästippen blev det ju

Inlagt 2010-01-09 11:34 | Läst 1682 ggr. | Permalink
Riktigt skön sista bild.
Svar från Bente Egerdahl 2010-01-09 12:41
tack Markus
...alltså...jag stormtrivs där jag bor vid lilla Vänern, men jag måste faktiskt erkänna att när jag ser dina och Ulrikas bilder, så blir jag bra sugen på er strand... ;.D

Sista bilden är en riktig pärla!
/maria
Svar från Bente Egerdahl 2010-01-27 20:17
Tack Maria för dina vänliga ord, ja jag och Ulrika har en fantastiskt kust nästan utanför husknuten-:)men du, Vänern är också mycket vacker, jag har åkt förbi där några gånger och sett bilder så den är inte dum den heller-:)



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver